• 40 млн. са инвестирани в изграждането на два комплекса в София

    40 млн. са инвестирани в изграждането на два комплекса в София

    Изграждането на новия апарт-комплекс Vitosha View в столицата, вече започна. Комплексът е от затворен тип, а местоположението му е квартал Кръстова вада в пресечка на бул. Черни връх.

    40 млн. са инвестирани в изграждането на два комплекса в София

    Изграждането на новия апарт-комплекс Vitosha View в столицата, вече започна. Комплексът е от затворен тип, а местоположението му е квартал Кръстова вада в пресечка на бул.Черни връх.

    Строителната компания, поела строежа е „Агрогруп Екзакт”, а проекта е дело на архитектурно студио Genig. 10 млн. лева е инвестицията във Vitosha View, а строежът ще протече в две фази.
    Първата фаза е свързана с изграждането на две сгради с общ двор, като първата от тях ще бъде готова през януари 2018г. През втория етап ще бъдат построени още две сгради, отново в общ двор.
    Местоположението е комуникативно, а сградата предлага комфорт, лукс, спокойствие и хубава гледка. 

    Комплексът ще предлага различни по вид апартаменти, магазини, офис площи и кабинети. Цените на апартаментите варират от 51 555 евро и 274 543 евро и са изключително луксозни.  Продажбите започнаха още през 2015г. и оттогава до сега 113 апартамента, от общо 163, са продадени. Още 6 са запазени и само 44 чакат новите си собственици.
    Гледката от апартаментите е към Витоша и е удивителна.

    В момента тече и втора фаза на изграждането на комплекса BSR Sofia One, който се намира в кв. Гео Милев. Първата сграда на проекта беше готова през 2012г. и се простира на 13 000 кв.м. Втората сграда ще бъде на пазара през юли тази година, а площта му е 17 300 кв. м.
    Инвестицията в целия комплекс възлиза на 30 млн. евро.

    Изпълнител на строежа е “Кордеел България”, а архитектурата е на „Планинг”. Новата сграда на BSR Sofia One ще има 11 етажа, предлагащи офис площи, всеки по 1500 кв.м.

    жилищни комплекси Vitosha View BSR Sofia One

    Оценка на новината

    0