• Bitcoin плащания в системата на българската компания Credissimo

    Bitcoin плащания в системата на българската компания Credissimo

    Българската компания Credissimo внесе поредна иновация в системата си.

    Bitcoin плащания в системата на българската компания Credissimo

    Българската компания Credissimo внесе поредна иновация в системата си. Компанията за бързи кредити започна да приема плащания в биткойни. Криптовалутата ще бъде редовно разплащателно средство и ще има същата стойност. Всеки един клиент може да погасява задълженията си, използвайки допълнитено електронната валута или използвайки я като основно разплащателно средство.

    Всеки потребител и клиент на Credissimo може да си направи bitcoin портфейл и да го използва веднага. Плащанията чрез криптовалутата ще бъдат обработвани в реално време, тоест – няма да има забавяния на плащането. Таксите за трансакции са доста ниски, а клиента има пълен достъп до информацията. Личните данни на всеки потребител ще бъдат абсолютно защитени.

    Bitcoin е най-популярната електронна валута. Bitcoin портфейлите предлагат много по-ниски такси за трансакции, в сравнение с традиционните портфейли. Bitcoin предлага и много по-високо ниво на сигурност. Тази валута е подходяща  не само за трансакции, но и за търгуване и инвестиции.

    бързи кредити Bitcoin Credissimo разплащателни системи

    Оценка на новината

    0