• Фондовите фючърси бяха променливи в понеделник вечерта

    Фондовите фючърси бяха променливи в понеделник вечерта

    Трите основни индекса паднаха по време на редовната сесия в понеделник, връщайки част от рекордните постижения от миналата седмица.

    Фондовите фючърси бяха променливи в понеделник вечерта

    Фондовите фючърси бяха променливи в понеделник вечерта, тъй като инвеститорите търсеха нови катализатори за пазара след ралитата от миналата седмица и миналата година.

    Трите основни индекса паднаха по време на редовната сесия в понеделник, връщайки част от рекордните постижения от миналата седмица. Акциите на Twitter (TWTR) се стабилизираха в края на търговския ден, след като затвориха на едномесечно дъно, тъй като компанията блокира президента Доналд Тръмп от платформата и предизвика безпокойство към засиления регулаторен контрол и въздействието върху растежа на потребителите.

    Търговците оценяват пътя напред към фондовия пазар, като преценяват допълнителния стимул, който вероятно ще се осъществи при обединеното демократично правителство срещу продължаващия скок на случаите на COVID-19 и хоспитализациите в цялата страна. Петдесет процента от населението на САЩ вероятно ще получи първата си доза от ваксина срещу COVID-19 до май, посочват икономистите на Goldman Sachs в публикация от понеделник.

    Ние вярваме, че първата част на 2021 г. ще бъде много по-силна, отколкото си представят повечето инвеститори, подпомогната от по-голям от очакваното пакет стимули от новата администрация, който може да бъде използван за много по-агресивни стратегии за борба с пандемията - включително, но не само, координирано регионално или дори национално спиране “, каза в изявление в понеделник, стратегът на BMO Capital Markets - Брайън Белски.

    фондов пазар Фючърси на акции Основни индекси

    Оценка на новината

    5.00