• Немци инвестират в завод за автомобилни части у нас

    Немци инвестират в завод за автомобилни части у нас

    Тя се занимава с производство на заключващи механизни за автомобили, а сред клиентите й са марки като Rolls Royce, Audi, Porsche, BMW, Bentley, Daimler, McLaren, Maybach, Volkswagen Group, Ford и други водещи производители на автомобили.

    Немци инвестират в завод за автомобилни части у нас

    Според представителите на германската компания Böсо Böddecker, България е привлекателна бизнес дестинация за разширяване бизнеса на компанията. Тя се занимава с производство на заключващи механизни за автомобили, а сред клиентите й са марки като Rolls Royce, Audi, Porsche, BMW, Bentley, Daimler, McLaren, Maybach, Volkswagen Group, Ford и други водещи производители на автомобили.

    Böсо Böddecker изявяват сериозен интерес към построяването на завод у нас, както и към възможността да обучи персонал за него. Желанието на компанията е да разшири бизнеса си в рамките на Източна Европа и за тази цел те избират именно България. От Böсо Böddecker вече са поставили и въпроса за възможностите за дуално обучение и набирането на квалифицирана работна ръка у нас.

    Това е голяма възможност за България и българската икономика, защото от компанията имат намерение да направят сериозна инвестиция в планирания завод.

    инвестиции луксозни автомобили завод в България производство на авточасти

    Оценка на новината

    0