• 56 компании предлагат работа и стаж за младежи в Пловдив

    56 компании предлагат работа и стаж за младежи в Пловдив

    Форумът „Национални дни на кариерата“ се провежда на 8 април в Конгресния център на Пловдивския панаир

    56 компании предлагат работа и стаж за младежи в Пловдив

    Пловдив е финалната спирка на тазгодишните „дни на кариерата“, като бизнесът е представен от 56 компании. Едно от предимствата на кариерното изложение е, че в рамките на събитието представителите на бизнеса предлагат работни места не само в най-големите икономически центрове, но и в по-малки населени места, покривайки доста от българските региони. През годините близо 22 000 млади специалисти са посетили пловдивското издание на форума.

    Главната цел на изложението е работодателите да се срещнат със своите потенциални служители, а студентите и младите специалисти да открият възможности за професионална реализация. По време на форумите „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“ младите хора могат да се ориентират какъв е пазарът на труда у нас и да получат съвети за успешната си професионална реализация.

    2019 година е 18-та поредна година на провеждане на събитието в осем академични града – София, Варна, Бургас, Русе, Свищов, Велико Търново, Габрово и Пловдив.

    Тази година в мащабния кариерен форум се включиха 196 компании от цялата страна, които представиха свободните си стажантски и работни позиции в различни бизнес сектори.

    Пловдив Национални дни на кариерата

    Оценка на новината

    0