• Намери си бързо нов дом в Nedvijim.com

    Намери си бързо нов дом в Nedvijim.com

    Търсите ли си имот? Ако отговорът Ви е „да“ значи сте наясно колко сложно може да е това.

    Намери си бързо нов дом в Nedvijim.com

    Търсите ли си имот? Ако отговорът Ви е „да“ значи сте наясно колко сложно може да е това. Обикновено намирането на идеалното ново жилище е свързано с обикаляне по огледи, които често не носят нищо друго освен досада. А, какво се случва, ако сте решили да инвестирате в имот, които е извън границите на Вашия град? Ще Ви се наложи да пътувате по усмотрение на Вашия брокер, само за да видите къща, която не харесвате.

    Nedvijim.com е онлайн платформа, която дава възможност на потребителите да открият нов дом, без да се налага да ходят на огледи постоянно. Платформата дава възможност за оглед на различни имоти от всяка точка на България. Така че можете да пристъпите към оглед чак, когато нещо наистина Ви хареса.

    Платформата свързва купувачи и продавачи на имоти от различен тип. Сключването на сделките е много по-лесно и удобно. В платформата могат да се открият апартаменти и къщи, които се продават или се отдават под наем в различни точки на страната. Освен жилищни имоти в Nedvijim.com могат да се открият и помещения, отдавани под наем като складове, заведения и други. 

    Nedvijim.com продавам имот купувам имот покупко-продавба на имот

    Оценка на новината

    0