• Какво предлага Maxi Club Green City в София

    Какво предлага Maxi Club Green City в София

    Maxi Club Green City е луксозен жилищен комплекс, намиращ се близо до центъра на София и предлагащ невероятна гледка към града и към Витоша.

    Какво предлага Maxi Club Green City в София

    Maxi Club Green City е луксозен жилищен комплекс, намиращ се близо до центъра на София и предлагащ невероятна гледка към града и към Витоша. Комплексът предлага апартаменти под наем, изключително спокойствие и въпреки това голяма комуникативност.

    Всички наематели имат достъп до екстрите в комплекса като СПА, басейни, фитнес и други. Сред огромните предимства на Maxi Club Green City са денонощната охрана, която гарантира сигурността на наемателите. В комплекса има и детска площадка, детски градини, магазини, аптеки и други търговски обекти.

    Изграждането на Maxi Club Green City започна през 2000г. и в момента е един от най-желаните жилищни комплекси. Maxi Club е семейна компания, която планира и нов проект Макси Комплекс Секвоя, който ще се намира отново в подножието на Витоша и ще разполага с 20 къщи. Зеленината отново ще бъде основен приоритет, както и сигурността и различните забавления.

     

    софия жилищен комплекс Maxi Club Green City

    Оценка на новината

    5.00