• Луксозните имоти - в центъра на вниманието

    Луксозните имоти - в центъра на вниманието

    Кризата в имотния пазар отмина и все повече хора започват да търсят нов дом.

    Луксозните имоти - в центъра на вниманието

    Кризата в имотния пазар отмина и все повече хора започват да търсят нов дом. През последните години развитието е динамично. Все по-често луксозните имоти застават в центъра на вниманието на купувачи и инвеститори. Най-често към луксозни имоти се насочва поколението „милениум“, което вече е натрупало парични средства и търси възможност за инвестиция.

    Логично е търсенето на луксозни имоти да бъде най-голямо в големите градове. Софиянци са най-заинтересовани от покупката на по-скъп и по-луксозен имот. Търсенето е концентрирано най-вече в южните части на столицата и в кварталите „Изток“, „Изгрев“, „Лозенец“ и „Иван Вазов“.

    Купувачите решили да си купят къща се насочват най-вече към района на Витошка яка. Според проучване на Unique Estates имот излязал в този район намира купувач изключително бързо.
    За пореден път търсенето изпреварва значително предлагането. В София липсват достатъчно луксозни и модерни жилища, предлагащи простор, модерно обзавеждане и добро разпределение.

    Клиентите търсят модерни жилища, в които да имат достъп до системите за отопление, осветление и сигурност, а възможността за управление от разстояние е допълнителна екстра, която е изключително търсена.
    Купувачите на луксозни имоти се ориентират най-вече към жилища между 250 и 400 кв.м.

    луксозни имоти инвестиция в имоти покупка на имоти

    Оценка на новината

    0