• Кой ще е пазарът на имоти с най-висок ръст догодина според експертите?

    Кой ще е пазарът на имоти с най-висок ръст догодина според експертите?

    Анализаторите смятат, че пазарът на имоти в Париж, ще бъде с най-висок ръст през 2018г.

    Кой ще е пазарът на имоти с най-висок ръст догодина според експертите?

    Освен покачване на цените на имотите във френската столица, специалистите прогнозират, че най-голям ще е броят на купувачите от САЩ и Китай. Цените на жилищата се очаква да скочат с около 9%., което се дължи на това че градът може да се възползва от по-добрите икономически перспективи пред еврозоната.

    Други два града, в които се очаква значително подобрение на жилищните пазари са Сингапур и Женева, където се предвижа ръст на цените на имотите с около 5% и 3%.

    В Дубай прогнозите са пазарът на имоти да постигне умерен растеж през следващата година. В Азия, пазарът на имоти в Хонг Конг е сочен като този с най-голяма вероятност за покачване на цените на имотите през 2018гг.- 7%.

    Берлинският жилищен пазар също е сред предпочитаните и привличащи купувачи от САЩ, Великобритания, Турция и Китай заради динамичния и младежки облик на града, силната икономика и разширяването на търсенето от страна на наематели.

    В Лондон експертите смятат, че увеличението на цените на имотите ще е незначително- 0,5%.

    Единственият пазар на имоти в света, на който цените ще се понижат, според специалистите е този във Ванкувър. За него те прогнозират спад в размер на 2,5%.

    бизнес новини имоти пазар на имоти най-голям ръст

    Оценка на новината

    5.00