• Какво можем да купим от "Tesla" освен електромобил?

    Какво можем да купим от "Tesla" освен електромобил?

    Компанията намери необичайно приложение за остатъците при изработването на кожени седалки. От тях вече се произвеждат кожени калъфи за iPhone.

    Какво можем да купим от "Tesla" освен електромобил?

    Компанията на електромобили “Tesla” започна да произвежда от остатъците при изработването на кожени седалки калъфи за смартфони iPhone. Това съобщава The Verge.

    Фирмата, която е собственост на Илон Мъск произвежда около 50 хиляди автомобила на година. При производството остава доста голямо количество отпадък от кожа и други ценни материали, които компанията е намерила начин да ги използва изгодно. Тя започна да произвежда от тях различни изделия със своята марка.

    Засега “Tesla” пусна на пазара 2 свои модела калъфи за смартфони. По-луксозният Leather Wallet Case има прегради за кредитни карти и цената му е 50 долара. Компанията твърди, че калъфа предпазва от радиочестотни индентификации. По-обикновеният модел е Leather Case за iPhone 6/6s, който струва 45 долара.

    Това не са единствените аксесоари, които произвежда автомобилната компания. Тя пусна на пазара и други изделия като топки за голф, чаши и шалове от 100% вълна.

    iPhone елректромобил компанията "Tesla" калъфи за смартфони iPhone

    Оценка на новината

    0