• Българска софтуерна компания грабва награда за най-добър сайт

    Българска софтуерна компания грабва награда за най-добър сайт

    Българска софтуерна компания разработи най-добрия сайт в категория „Финансови услуги”  за 2016г. на международния конкурс „Награди за интерактивна медия”.

    Българска софтуерна компания грабва награда за най-добър сайт

    Българска софтуерна компания разработи най-добрия сайт в категория „Финансови услуги” за 2016г. на международния конкурс „Награди за интерактивна медия”.
    Съвета по дигитални медии, всяка година раздава награди в сферата на разработката на софтуер, уеб дизайна, програмиране и онлайн реклама и маркетинг. В Съвета влизат представители на над 10 страни от цял свят.

    Журито, оценяващо участващите, е съставено от членове на Verizon, Microsoft, CNN, New York Times и други.

    Сайтът www.taxtake.com, който грабна тазгодишната награда в категория „Финансови услуги” е разработен по искане на международна компания, предоставяща данъчно-счетоводни и консултантски услуги, а проектът е осъществен изцяло от българска софтуерна компания. Критериите, по които журито оценява са : дизайн, качество на съдържанието, фунционалност, програмно и технологично изпълнение и спазване на стандартите за съвестимост при ползване на различни онлайн платформи и браузъри.

    „Най-големият брой точки за един критерии е 100, а „taxtake” събира общо 487 и така заема първо място в категорията си” - заявява Йордан Терзиев, който е ръководител на проекта и главен разработчик.

    Основната идея на конкурса е да отличи компаниите, готови да инвестират във високите резултати и доброто качество.

    българска софтуерна компания конкурс за най-добър сайт

    Оценка на новината

    0