• „ИнфоПартнерс“ се придобива от IT гигант

    „ИнфоПартнерс“ се придобива от IT гигант

    Българското дружество „ИнфоПартнерс“ ще бъде придобито на 100% от френската  IT компания – Atos.

    „ИнфоПартнерс“ се придобива от IT гигант

    Българското дружество „ИнфоПартнерс“ ще бъде придобито на 100% от френската  IT компания – Atos. Тази информация идва директно от компанията „ИнфоПартнерс“.
    Компанията се занимава с доставка на SAP услуги и един от водещите на пазара. В компанята има 423 заети работни места, а годишните приходи възлизат на 15 млн. евро.

    „ИнфоПартнерс“ е и основен доставчик на услуги за Coca-Cola Hellenic Bottling Company, което е една от най-големите ботилиращи компании за Coca-Cola в света.
    Заедно със сделката за придобиване Atos ще подпише и 5-годишен договор за обслужване на Coca-Cola Hellenic Bottling Company.

    „Аtos ще разчита на уменията на екипа от ИнфоПартнерс да продължи да предоставя първокласни услуги на Coca-Cola HBC, както и през предишните 15 години. Същевременно ще използваме опита си, за да подобрим услугите за клиентите си от индустрията.“, коментират от Atos.

    Бъдещите планове включват изграждане на Глобален център за компетенции в индустрията за производство на храни и напитки на територияа на България. Този център ще позволи да бъдат обслужвани клиенти от цял свят и чрез него ще се удвои капацитета на компанията в София.

     

    сделка придобиване на българска компания ИнфоПартнерс Atos

    Оценка на новината

    5.00