• Proxiad търси IT специалисти за офисите си в Пловдив и София

    Proxiad търси IT специалисти за офисите си в Пловдив и София

    Френската IT компания, с българско присъствие, Proxiad ще увеличи екипите си с 30% през тази година.

    Proxiad търси IT специалисти за офисите си в Пловдив и София

    Френската IT компания, с българско присъствие, Proxiad ще увеличи екипите си с 30% през тази година. Компанията търси Java специалисти за офисите си в Пловдив и столицата. Към момента за компанията в България работят 80 човека, занимаващи се в IT сферата.

    Търсенето на кадри в технологичния сектор се увеличава, а тенденциите ясно показват, че Java намира все по-голямо приложение в тази сфера. За това расте и нуждата на компанията от добре подготвени специалисти.

    „Вече знаем, че IT пазарът изпитва все по-голяма нужда от специалисти. Ние също работим за привличането на подготвени и талантливи кадри към нашите проекти.”, казва Александър Йовчев, изпълнителен директор на Proxiad България.

    Някои от големите проекти на компанията са насочени към Lyra dental, Ariba/SAP, Boursorama и други. Всички тези компании развиват дейността си онлайн и изискват услуги, които да отговорят напълно на нуждите им.

    За да привлече ценни служители, Proxiad насочва усилията си към развитието на специалистите още в процеса на тяхното обучение. За тази цел компанията инвестира средства в унивесритетите в страната, в които се изучава информатика, както и в различни школи и курсове за програмиране.
    Неотдавна компанията успешно реализира и своя стажанска кампания, която имаше за цел да представи на студентите перспективи за развитие в IT сферата.

    IT специалисти Proxiad Bulgaria дефицит на IT специалисти

    Оценка на новината

    0