• УниКредит Булбанк стартира ежегодната си стажантска програма

    УниКредит Булбанк стартира ежегодната си стажантска програма

    Ежегодната стажантска програма на УниКредит Булбанк ще започне в края на този месец.

    УниКредит Булбанк стартира ежегодната си стажантска програма

    Ежегодната стажантска програма на УниКредит Булбанк ще започне в края на този месец. Тя ще даде възможност на млади специалисти и студенти да започнат своята кариера в света на финансите. Програмата е в период от три до шест месеца, а някои от стажантите ще започнат постоянна работа в банката. Освен това всеки студент може да прецени кога да вземе участие в платената стажантска програма, като прецени свободното си време и ангажиментите в университета.

    Всяка година УниКредит Булбанк приема около 400 стажанта. Над 2000 човека са взели участие в програмата през последните 5 години от кампанията. От тях малко над 500 човека са получили оферта за постоянна заетост. Интересът е голям и това не е никак учудващо. Тази програма дава възможност на младите да стартират кариера, не къде да е, а в най-голямата българска банка. По време на програмата стажантите затвърждават знанията си чрез практика и могат да видят точно как функционира банковата система.

    Освен това все, взел участие в програмата, развива основни конкурентни качества като работа в екип, взаимоотношения с клиенти и навременно вземане на адекватни решения. Стажантите могат да изберат къде да проведат своя стаж. В списъка влизат УниКредит Лизинг, УниКредит Булбанк, УниКредит Кънсюмър Файненсинг и УниКредит Факторинг. Освен това всеки участник може да избере в кой банков клон в София да се обучава, както и в кой от отделите и дирекциите, сред които са „Банкиране на дребно”, „Необслужвани кредити”, „Операции”, „Управление на риска”, „Връзки с обществеността” и много други.

    Тази година УниКредит Булбанк беше отличена като „Топ работодател” от Top Employers Institute, базиран в Амстердам. Институтът вече 25 години отличава най-добрите работодатели в целия свят.

    УниКредит Булбанк Unicredit Bulbank стажантска програма на УниКредит Булбанк

    Оценка на новината

    5.00