• Марешки отвори най-голямата бензиностанция на Балканите в София

    Марешки отвори най-голямата бензиностанция на Балканите в София

    Един от най-големите бизнесмени в България Веселин Марешки отвори най-голямата бензиностанция на Балканите в София.

    Марешки отвори най-голямата бензиностанция на Балканите в София

    Един от най-големите бизнесмени в България Веселин Марешки отвори най-голямата бензиностанция на Балканите в София. Новата VM Petroleum се намира в Люлин. Това е първата бензиностанция на Марешки в столицата.

    Веселин Марешки е известен с ниските цени на горивата в бензиностанциите си, както и с евтините лекарства във веригата аптеки „Марешки”. Бизнесменът съобщи за отварянето на новата бензиностанция в София чрез пост във Facebook.

    В поста се съобщава, че VM Petroleum ще работи денонощно. Цените отново са по-ниски от конкурентните – съответно бензин А-95 е на цена от 1.88 лв. за литър, газта е на цена от 0.91 лв., а дизелът – 1.86 лв. за литър.

    Марешки обяви още миналата година, че планира да изгради най-голямата балканска бензиностанция в София. Според очакванията, които той даде в бензиностанцията могат да бъдат зареждани до 50 коли едновременно.

    Предстои изграждането на още няколко обекта към новата бензиностанция. VM Petroleum може да бъде открита в Горна оряховица, Варна, Габрово, Айтос, Сливен, Добрич, Разград, Свищов, Айтос и Павликени. Заедно със софийската, обектите стават 11 в цялата страна

    Веселин Марешки бензиностанции цени на горивата VM Petroleum

    Оценка на новината

    0