• Служители на българска IT компания работят от плажа на Коста Рика

    Служители на българска IT компания работят от плажа на Коста Рика

    Dynamo Software, българска IT компания стартира нов проект “Pura Vida”.

    Служители на българска IT компания работят от плажа на Коста Рика

    Dynamo Software, българска IT компания стартира нов проект “Pura Vida”. Той изисква някои от служителите на компанията да работят в „изнесен офис” и то не къде да е, а по бреговете на Коста Рика. Първите щастливци са четирима, а компанията се надява това да стане дългосрочна политика.

    Идеята е дошла, след като един от членовете на екипа е посетил Коста Рика. Той е бил много впечатлен от екзотиката, а през цялото време е довършвал една кампания за голям клиент на компанията. „Това не му попречи да замине на дългоочакваната почивка със семейството си.”, коментира основателят Дилян Павлов.

    Компанията иска да покаже, че IT секторът предлага много свобода и възможности. Не е нужно да вършиш скучна работа зад бюро. Можеш да свършиш работата си и от плажа. В днешно време технологиите са това, което ни свързва с останалия свят и което позволява да вършим задълженията си от няколко хиляди километра без проблем.

    Четиримата щастливци от екипа ще трябва да информират останалите си колеги за интересните събития и предизвикателствата, които „изнесения офис” може да донесе.
    Компанията Dynamo Software от дълги години е на пазара. Занимава се основно с Cloud базирани CRM системи за управление на инвестиционни портфейли. Седалището на компанията е в Бостън, но има и офиси в Лондон, София и Сингапур.

     

    изнесен офис Коста Рика работа в изнесен офис дистанционна работа Dynamo Software

    Оценка на новината

    5.00