• Българските "Алтерко Роботикс" и MyKi Watch стъпват на австрийския пазар

    Българските "Алтерко Роботикс" и MyKi Watch стъпват на австрийския пазар

    Българската компания „Алтерко“ бързо се превърна в лидер в телекомуникационния сектор в Европа.

    Българските "Алтерко Роботикс" и MyKi Watch стъпват на австрийския пазар

    Българската компания „Алтерко“ бързо се превърна в лидер в телекомуникационния сектор в Европа. Най-известният продукт на компанията е детският смарт часовник MyKi. Сега „Алтерко Роботикс“ прави още една стъпка към покоряването на западния пазар.

    Българската компания подписа договор с А1, най-големия мобилен оператор в Австрия. MyKi ще се продава на цена от 9,90 евро на месец за клиентите на A1. Той вече е достъпен в цялата мрежа на оператора.

    А1 е първият мобилен оператор в Западна Европа, който пуска Мyki в продажба. В момента „Алтерско“ е на прага да сключи сделки за продажби и с Англия, Франция и Германия.
    В България Myki се появи през 2015г. и набра популярност първо в мрежата на M-tel. Сега смарт часовника е достъпен и за абонатите на „Теленор“. В Албания, Хърватия и Румъния, пък потребителите могат да се сдобият с Myki ако са клиенти на T-mobile.

    Myki е GPS и GSM устройство за деца. Часовника е с цветен и забавен детски дизайн, подходящ както за момичета, така и за момчета. Часовника позволява на родителите постоянно да следят местонахождението на детето, а ако то случайно свали часовника си, родителят веднага получава сигнал на смартфона си.


    Освен това детето може да говори с родителите си през часовника, а по-новият модел на MyKi разполага и с други интересни и забавни функции.
    “Алтерко Роботикс“ оперира в Сингапур, Македония, Тайланд, САЩ, Румъния и други. В момента продуктите на „Алтерко“ се продават в над 10 държави, а тази година компанията вероятно ще представи и нов продукт.

    Myki часовник MyKi Watch детски смарт часовник "Алтерко роботикс"

    Оценка на новината

    5.00