• Водещата българска компания Imperia Mobile променя името си

    Водещата българска компания Imperia Mobile променя името си

    Imperia Mobile е българска компания, която беше създадена преди 2 години.

    Водещата българска компания Imperia Mobile променя името си

    Imperia Mobile е българска компания, която беше създадена преди 2 години. Тази година компанията се сдоби с ново име – Upnetix. Компанията се занима с мобилни разработки и бързо завладя пазара, както в България, така и в Източна Европа. Само за една година бившата Imperia Mobile отчита 800%-ен ръст на резултатите.

    Освен това, компанията очаква и огромен ръст на новите работни места, тъй като от създаването си до сега, служителите се увеличат почти постоянно. Едни от бъдещите планове на компанията е през следващите три години да се отвори и нов офис в Западна Европа.

    Компанията управлява големи международни проекти, а в България основни клиенти на Upnetix са Vivacom, Credoweb, Vbox7 и много други. За две години българската компания е създала повече от 50 проекта в Европа.

    А, защо сменят името си? Мони Дочев и Доброслав Димитров, създатели на компанията, споделят че новото име съчетава в себе си няколко от ключовите ценности на компанията. Новото име ще се свързва с професионализъм, огромен опит, качество и експертни резултати, каквито са най-основните качества на компанията.

    Imperia Mobile Upnetix мобилни услуги мобилни разработки

    Оценка на новината

    0