• Три компании отнесоха наградите на КРИБ за иновации, качество и растеж

    Три компании отнесоха наградите на КРИБ за иновации, качество и растеж

    Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) награди три компании по време на ежегодния си пролетен бал.

    Три компании отнесоха наградите на КРИБ за иновации, качество и растеж

    Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) награди три компании по време на ежегодния си пролетен бал. Тази година той се проведе в София Тех Парк.

    Министър-председателят Бойко Борисов присъства на събитието, което се проведе под негов патронаж. Той направи и изявление относно безработицата в страната. Премиерът смята, че след като безработицата в страната е под 7%, това означава, че само който не иска да работи не го прави.

    Тази година голямата награда в категория „Качество“ отиде при „Дънди Прешъс Метълс“. „Пощенска банка“ зае почетното второ място в същата категория. За растеж беше наградена и компанията „Алкомет“, а втората награда отиде при „Тал инженеринг“

    Иновациите също не бяха подминати, като победител в тази категория е „Балкам груп“. Втората награда беше връчена на „Фесто производство“.

    КРИБ започна да раздава награди през 2015г. като стимулация за развитие на качествено производство в България. Българският бизнес трябва да установи по-високи стандарти и по-добро качество.

    На събитието по раздаването на наградите на КРИБ присъстваха и Йорданка Фъндъкова, кмет на София, председатели на парламентарни комисии, както и членове на правителството.

    награди на КРИБ КРИБ "Дънди прешъс метълс" "Балкам груп"

    Оценка на новината

    0