• Office 1 с нова инвестиция за над 12 млн. лв. Отваря 80 нови работни места

    Office 1 с нова инвестиция за над 12 млн. лв. Отваря 80 нови работни места

    Кооперация „Панда“ ще изгради нов логистичен център в Равно поле. Тя е главен франчайз на компанията Office 1 Superstore за България.

    Office 1 с нова инвестиция за над 12 млн. лв. Отваря 80 нови работни места

    Кооперация „Панда“ ще изгради нов логистичен център в Равно поле. Тя е главен франчайз на компанията Office 1 Superstore за България. Инвестицията ще бъде в размер на 12.4 млн. лв., а първата копка беше направена днес.

    На церемонията присъстваха Стамен Янев, изпълнителен директор на Българска агенция за инвестиции, Елка Каменова, председател на кооперация „Панда“ и Ивайло Симеонов, кмет на Елин Пелин.

    Новата складово-логистична база за канцеларски материали ще съхранява стоките за цялата верига магазини Office 1 Superstore в България. В новата база ще бъдат отворени 80 нови работни места. В момента БАИ работи по сертифицирането на проекта като инвестиция клас „А“.

    За момента е ясно, че изграждането на базата ще се случи на два етапа. По-късно се предвижда и трети етап за разширяване на складовата база.

    Това ще бъде едно от най-модерните съоръжения в България. Складово-логистичния център ще бъде оборудван с най-модерните системи за складиране и обработка на различни стоки.

    нови работни места логистика инвестиция Кооперация "Панда" складова база складово-логистичен център

    Оценка на новината

    0