• „Мегатрон“ с ново представителство край Бургас

    „Мегатрон“ с ново представителство край Бургас

    Търговско-сервизният комплекс отваря врати в средата на април в Българово

    „Мегатрон“ с ново представителство край Бургас

    Новият търговско-сервизен комплекс на „Мегатрон“ край Бургас ще отвори врати на 16 април. Той е разположен в Технологичния парк на гр. Българово и е 11-то представителство на компанията в страната. Тя е инвестирала в комплекса 2.5 млн. евро. Представителството започва работа с 15 служители, като се предвижда броят на работните места да достигне 25.

    Търговско-сервизният център е изграден върху парцел от 15 000 кв.м. и включва 2000 кв.м. застроена площ с шоурум, офиси, конферентна зала, голям склад за части и сервиз, оборудван по най-високите технологични стандарти.

     „В новия търговско-сервизен комплекс клиентите ни ще получават всички необходими продукти и услуги на едно място”, обещава Ифтах Шафам – изпълнителен директор на „Мегатрон“.  По думите му, фирмата непрекъснато инвестира в обучения на екипа си от специалисти и това се превръща в истинското конкурентно предимство на пазара.

     „Мегатрон“ е компания с 21-годишна история, лидер в продажбата, поддръжката и сервизното обслужване на земеделска, строителна, горска, голф и градинска техника. Фирмата е официален представител в България на водещи световни производители като John Deere, KUHN, Doosan Infracore Construction Equipment, Bobcat, с годишен оборот от 68 милиона евро за 2018 г. Компанията разполага с 11 представителства в София, Плевен, Русе, Добрич, Търговище, Силистра, Пловдив, Стара Загора, Ямбол, Монтана, Българово и над 220 служители в цялата страна.

    Мегатрон земеделска строителна горска градинска техника голф John Deere Bobcat

    Оценка на новината

    5.00