• Galaxy Digital - на път към създаване на опора в сектора за копаене на Bitcoin

    Galaxy Digital - на път към създаване на опора в сектора за копаене на Bitcoin

    Услугите на Galaxy за „копаещи” от самото начало ще включват търговия и управление на риска, инвестиции и кредити, както и корпоративни консултации.

    Galaxy Digital - на път към създаване на опора в сектора за копаене на Bitcoin

    Galaxy Digital - фирмата за управление на финансови услуги и криптовалути, основана от Майк Новограц - е насочила вниманието си към създаване на опора в сектора за копаене на Bitcoin (BTC).

    След година на все по-разнообразна диверсификация на своите продукти и дейности, компанията обяви два нови хоризонта в сектора за добив на биткойни за 2021 г. Първият проект ще бъде ново бизнес звено, което Galaxy описва като „платформа за финансови услуги за копачи."

    Наречен Galaxy Digital Mining, звеното се ръководи от Аманда Фабиано - бивш директор на копаенето във Fidelity Investments. В кратко описание на своя опит във финансовите услуги, Galaxy отбелязва опита на Фабиано в работата с нетрадиционна секюритизация, финансиране на реални активи, структурирани продукти, инвестиционно банкиране и стратегически консултации.

    Услугите на Galaxy за „копаещи” от самото начало ще включват търговия и управление на риска, инвестиции и кредити, както и корпоративни консултации. Съпредседателят - Крис Фераро даде известна представа къде Galaxy Digital Mining се вписва в цялостната пътна карта на компанията: „Виждаме големи възможности във финансирането на проекти за добив, финансиране на оборудване, финансиране, подкрепено с цифрови активи, както и решения за оптимизиране на оборотния капитал.

    Заедно с финансовите услуги, фокусирани върху копачите на криптовалути, Galaxy Digital Mining също така създаде собствена операция за копаене на биткойни и съобщава, че хоства своите платформи в трети център за данни в САЩ. Фабиано заяви, че двата аспекта от дейността на подразделението ще бъдат допълващи, като каза, че „когато и ние самите копаем криптовалути, сме в състояние да разберем дълбоко и да решим финансовите нужди на останалите, копачи“.

    Отчетът за приходите на компанията от третото тримесечие на 2020 г. показва 75% годишен ръст на обемите на търговия, което се отдава на разрастващата се база на контрагентите, стартирането на платформата за електронна търговия и растежа на крипто бизнеса.

    компании Bitcoin криптовалути Galaxy Digital

    Оценка на новината

    0