• Билетите за турнето на Адел през 2016 година бяха продадени за минути

    Билетите за турнето на Адел през 2016 година бяха продадени за минути

    Новият албум на 27-годишната Адел постигна търговски рекорд в Обединеното кралство. Там бяха продадени над 1 милион копия за десет дни.

    Билетите за турнето на Адел през 2016 година бяха продадени за минути

    Билетите за всички дати за световното турне на Адел догодина бяха продадени за минути. Те влязоха в продажба от 17 декември, като концертите започват през юли в Сейнт Пол и завършват в Мексико Сити през ноември.

    Британската изпълнителка обяви 56 дати от турнето си на северноамериканския континент през 2016 година, след невероятните 5,2 милиона продажби от новия й албум „25“.

    Новият албум на 27-годишната Адел постигна търговски рекорд  в Обединеното кралство. Там бяха продадени над 1 милион копия за десет дни. Албумът с водещата песен „Hallo” е като предишния албум, а именно наситен с носталгия по детството и любовни мъки. Повечето песни са балади.

    Успехът на предходния албум е забележителен, защото излиза във време, когато продажбите на албуми продължават да спадат с навлизането на музиката в онлайн пространството. Адел не постъпва като много свои колеги и не предоставя албума си на стрийминг сайтовете за музика онлайн като „Спотифай“.

    турне на Адел албум "25" рекордни продажби на билети

    Оценка на новината

    5.00