• Психическо разстройство или успешен бизнес

    Психическо разстройство или успешен бизнес

    Разстройството на младата жена се изразява в това, че изпитва тревожност и притеснение, когато около нея цари безпорядък. И така, идеята за развитие на бизнес се поражда, докато Мей гледа детето на богато семейство.

    Психическо разстройство или успешен бизнес

    Дън Мей е млада китайка, която страда от лека форма на обсесивно компулсивно разстройство, което й е помогнало да развие успешен бизнес. И докато повечето хора разчитат на талантите си, Мей използва проблема си, за да бъде успешна.

    Разстройството на младата жена се изразява в това, че изпитва тревожност и притеснение, когато около нея цари безпорядък. И така, идеята за развитие на бизнес се поражда, докато Мей гледа детето на богато семейство. Една вечер тя остава след уговореното време и помага на майката с подредбата на дрешника. След като всички дрехи и аксесоари си отишли на мястото, доволната майка предложила на Мей да превърне манията си в бизнес.

    Идеята допаднала на младото момиче и през 2014г. тя започва да предлага услугите си в Ченду. Тя взима на клиентите си по 100 юана (13,50 евро) за всеки 90 см рафтове, които е почистила и подредила. Разбира се, клиентите на подобна услуга са предимно богати хора, за които тази сума не представлява проблем.

    Мей споделя, че причината да прибягват до нейните услуги е, че обикновено тези хора нямат много свободно време, за да се заемат с почистване и подреждане на гардероба си. Младата китайка разказва, че е попадала на много тежки случаи, когато дори собствениците не са й позволявали да направи снимка „преди-след” на гардероба им.

    Според зависи от големината и неразборията в дрешника, работата на Мей продължава около 2-3 часа, но в най-тежките случаи се е стигало до двудневен почистващ маратон.

    бизнес успешен бизнес психическо разстройство

    Оценка на новината

    0