• Dinnerism показва най-изисканите заведения в страната

    Dinnerism показва най-изисканите заведения в страната

    Случвало ли Ви се е да се изправите пред проблема къде да заведете своите нови сътрудници на обяд или къде да отпразнувате годишнина или рожден ден?

    Dinnerism показва най-изисканите заведения в страната

    Случвало ли Ви се е да се изправите пред проблема къде да заведете своите нови сътрудници на обяд или къде да отпразнувате годишнина или рожден ден? Такива случаи изискват място, което да предлага елегантна обстановка, добра храна, лукс и невероятни изживявания.

    Dinnerism.com е сайт, който събира всички луксозни заведения, хотели, нощни клубове и барове, в страната, на едно място.  Като потребител, можете бързо и лесно да откриете ресторант, който да отговаря на Вашите нужди. Търсенето става по различни критерии. Така ако Ви се иска да хапнете италианска кухня, сайта веднага ще открие най-добрите ресторанти в града Ви, които предлагат италианска кухня в менюто си.

    Идеята на Dinnerism е да улесни хората, които ценят своето време и не искат да допускат компромиси, независимо от цената, която ще платят. Критерият цена не е от водещите, които Dinnerism взема в предвид. Много по-важно е клиентът да се наслади на прекараното време в добра обстановка и обслужван от класен персонал, за да се отпусне напълно и да изтрие свали стреса от себе си.

    Тъй като много хора ползват платформата, това е добра възможност за луксозните заведения и хотели, които все още градят своя имидж и искат да предложат най-доброто на клиента си, да се наложат на пазара. Подборът за участие в каталога се прави на база положителни мнения на клиенти и освен това, заведението трябва да включва добра кухня и обслужване, както и елегантна и изискана обстановка, за да попадне в каталога на Dinnerism.

    Голямо предимство дава и възможността за виртуална 360-градусова разходка из заведението.
    Този метод, не само дава напълно реална представа на клиента за обстановката и интериора, но и е перфектен начин да се избере заведение, което напълно да пасва на събитието.
    Сайта дава пълна информация за местоположението, кухнята и обстановката, което улеснява стократно клиента, а от друга страна създава и поддържа добрия имидж на заведенията, които наистина си заслужава да бъдат посетени.

    dinnerism.com луксозни заведения луксозни места за вечеря

    Оценка на новината

    5.00