• Кой ще спечели наградата "Инвеститор на годината"?

    Кой ще спечели наградата "Инвеститор на годината"?

    63 български компании ще се борят за годишната награда „Инвеститор на годината”, която се връчва от Българска агенция за инвестиции.

    Кой ще спечели наградата "Инвеститор на годината"?

    63 български компании ще се борят за годишната награда „Инвеститор на годината”, която се връчва от Българска агенция за инвестиции. Всички компании, които са подали кандидатури за наградата са в сферата на здравеопазването, IT сектора и икономиката.

    Българската стопанска камара, вестник „24 часа”, Министерството на икономиката и Българска национална телевизия имат присъствие в журито. Представители на „Дарик радио” и миналогодишния носител на наградата „Златен бик” също ще бъдат част от оценяващото жури.

    Наградата „Инвеститор на годината” се връчва на най-добрия инвестиционен проект, осъществен през изминалата година. Наградата се присъжда на фирми, показали иновативен подход, създали устойчивост и нови работни места, както и на тези, които внасят модерност и технология в своята дейност.

    „Луфтханза България”, „Солвей Соди”, „Хюлед Пакард България”, „Тракия Глас България” и „Агрополихим” са само част от компаниите, които са печелили наградата до сега. Конкурсът се провежда от 11 години. Наградите се присъждат в различни категории като „Успешен стартъп”, „Разширяване на бизнес”, „Социална инвестиция” и други.

    инвестиции "Инвеститор на годината" награда за инвестиционен проект Българска агенция за инвестиции

    Оценка на новината

    5.00