• Безплатна ексурзия ако сте ИТ специалист

    Безплатна ексурзия ако сте ИТ специалист

    Гладът за ИТ специалисти явно се усеща по целия свят. Това е най-бързо развиващата се сфера и ще продължи да се развива стремглаво още дълги години.

    Безплатна ексурзия ако сте ИТ специалист

    Гладът за ИТ специалисти явно се усеща по целия свят. Това е най-бързо развиващата се сфера и ще продължи да се развива стремглаво още дълги години. Което означава, че специалистите в технологичния сектор винаги ще бъдат търсени и желани.

    За да бъде привлечен един специалист, обаче, условията за работа в компанията трябва да бъдат на ниво. А, технологичната индустрия в Нова Зеландия, Уелингтън, знае точно как да привлече най-добрите в областта. Страната търси експерти от цял свят, които могат да заемат длъжност като творчески директори, софтуерни инженери, анализатори, цифрови стратези и продуктови мениджъри.

    Предложението е повече от примамливо. Уелингтън е организатор на „Глобална програма за привличане на таланти”. 100 кандидата, които успеят да докажат, че имат достатъчно познания, за да заемат пост на изброените длъжности, ще имат възможността да отидат на напълно безплатна едноседмична ексурзия до островната държава, където освен, че ще разгледат забележителностите, ще релаксират и ще се забавляват, имат възможност да участват в интервюта, където ще могат да разкажат за себе си и от своя страна да научат за работния процес в различните компании.

    Всеки, който би искал да работи в страната може да си създаде профил в LookSee Wellington. Кандидатурите се приемат до 20 март, а одобрените кандидати ще отидат на ексурзия между 8 и 11 май.
    Освен всичко друго, забравихме да кажем, че страната разполага с изключително благоприятен климат, невероятна природа и забележителности. Ако обмисляте да се отправите натам, трябва да знаете, че заплатата също не е за изпускане. Минималното заплащане на час е около 11.66 долара, но ИТ специалистите вземат много повече. Така че, не се колебайте. 

    Нова Зеландия IT специалисти безплатна ексурзия

    Оценка на новината

    5.00