• ThirdHome ще Ви плаща, за да отсядате в луксозни имоти

    ThirdHome ще Ви плаща, за да отсядате в луксозни имоти

    Как Ви се струва идеята да пътувате по света, да разглеждате красиви места, вечер да лягате в легло за милиони, а на всичкото отгоре да Ви плащат за това?

    ThirdHome ще Ви плаща, за да отсядате в луксозни имоти

    Как Ви се струва идеята да пътувате по света, да разглеждате красиви места,вечер да лягате в легло за милиони, а на всичкото отгоре да Ви плащат за това? Ако сте авантюристичен тип и обичате да пътувате ThirdHome, организатор на размени на луксозни къщи, има невероятно предложение.

    Свободната позиция в компанията изисква човек, който има възможност за постоянни пътувания. Той трябва да отсяда в супер луксозни имоти, да разказва за преживяванията си там, да пише рецензии и да даде оценка на къщата. Ежедневно трябва да заснема снимки и видео и да ги публикува в социалните мрежи – нещо, което със сигурност не изисква заповед от страна на работодателя.

    Всички разходи, разбира се се покриват от компанията. На Вас Ви остава само да си харчите заплатата от 10 000 долара на месец. За да кандидатствате трябва да запишете няколко минутно видео, с което да убедите ThirdHome, че точно Вие сте подходящ за работата. А, за да не скучаете по частните басеини, докато се любувате на прекрасната гледка, можете да вземете със себе си и приятел.
    Според ThirdHome това е „най-добрата работа на планетата”, според нас е повече от това.

    ThirdHome работа изискваща пътувания работа за авантюристи интересно предложение за работа

    Оценка на новината

    5.00