• Знае ли Google нещо за Вас?

    Знае ли Google нещо за Вас?

    Google знае всичко – това е всеизвестен факт. Това е най-голямата търсачка в света и рядко се случва да няма отговор за нещо.

    Знае ли Google нещо за Вас?

     

    Google знае всичко – това е всеизвестен факт. Това е най-голямата търсачка в света и рядко се случва да няма отговор за нещо. Това, за което не сте се замисляли е, че Google знае неща и за Вас самите. Системата събира информация за Вас всеки ден. А, ето какво ще научите за себе си от Google.

    Google знае какво търсите в Google
    Всяко едно търсене се записва, независимо дали сте го изтрили от историята на търсенията си или не.  Google записва и всяка реклама, на която кликвате. Този списък може да се намери в настройките на профила Ви в Google.

    Google знае къде ходите
    Със сигурност Ви е се е случвало Google да Ви прати подкана да отговорите на няколко въпроса за мястото, на което се намирате. Това се случва ако ползвате Android. Устройството може да изпраща на Google данни за Вашето местоположение. Цялата история на местата, които сте посетили можете да откриете в продила си в Google.

    Google има мнение за Вас
    Google събира за Вас информация от социалните мрежи, търсенията Ви в мрежата, споделянията, клиповете, които гледате и други, за да Ви предлага подходящи реклами. Ако Ви е интересно да видите какво харесвате според Google, влезте тук.

    Разбира се, личните Ви данни се обработват строго секретно и Google няма право да ги разкрива пред трети лица.

    google лични данни какво знае Google за мен

    Оценка на новината

    0