• Сър Ричард Брансън пристига у нас през май

    Сър Ричард Брансън пристига у нас през май

    Брансън е основател на Virgin Group, в която влизат над 400 други фирми.

    Сър Ричард Брансън пристига у нас през май

    Предприемачи и стартъпи, както и всеки, на когото предприемачеството му е в кръвта, имат възможност да се срещнат с един от най-големите бизнесмени в света – Ричард Брансън. На 19 май в зала 1 на НДК, Брансън ще изнесе лекция, за да даде насоки и съвети на всички да вярват, че могат да успеят и да работят за постигане на мечтите си.

    Брансън е основател на Virgin Group, в която влизат над 400 други фирми, сред които авиокомпания, звукозаписна компания, телекомуникационна фирма и много други. Във Virgin Group работят над 60 хил. души в целия свят, a приходите й са над 30 млрд. долара за година.

    Брансън е известен и със своя авантюристичен дух и създава проекта за най-бързо прекосяване на Атлантическия океан, както и компанията за космически пътувания Virgin Group. Наскоро Илън Мъск, друг ексцентричен предприемач, обяви че ще прати двама туристи до Луната, но не разкри имената им. Медиите смятат, че един от тях е именно Ричард Брансън.

    Освен всичко друго Брансън изключително държи на връзката с хората и често ползва социалните мрежи. „Бизнесът е средство за положителната промяна света, особено ако се анагажира с решението на сериозни социални проблеми”, казва Ричард Брансън.
    Какво още има да каже 66-годишния милиардер, ще видим на 19 май.

    Ричард Брансън Virgin Group зала 1 НДК лекция на Ричард Брансън в България

    Оценка на новината

    5.00