• България за пръв път ще вземе участие в най-голямата инвестиционна среща

    България за пръв път ще вземе участие в най-голямата инвестиционна среща

    Тази година България за пръв път ще се включи в инвестиционната среща AIM 2017.

    България за пръв път ще вземе участие в най-голямата инвестиционна среща

    Тази година България за пръв път ще се включи в инвестиционната среща AIM 2017. Това е най-големият форум в областта на инвестициите и ще бъде проведен в Дубай. Това беше съобщено от Изпълнителната агенция за насърчаване на малък и среден бизнес. Агенцията ще подготви участието като сформира делегация от представители на заинтересованите за участие български фирми.

    Темата на форума тази година е „Международно инвестиране – път към развитието и конкурентоспособността”. Представителите от България трябва да извършват своята дейност в сферата на селското стопанство, енергетиката, недвижими имоти и строителство и хранително-вкусовата промишленост.

    Крайният срок за подаване на документи за участие в срещата е 21 март. От Изпълнителната агенция уточняват, че всяка компания сама трябва да покрие разноските по пътуването.
    AIM форомът се провежда за 7-ми път. Тя цели да осигури стабилни международни бизнес връзки, свързващи най-вече малки и средни предприятия. Участниците имат възможност да представят свои инвестиционни проекти, както и да разкажат повече за икономиката в своята страна.

    Изпълнителната агенция за насърчаване на малък и среден бизнес търси и български стартъпи, които биха могли да получат инвестиция. Всички участници ще могат да вземат участие в „кръсглите маси” с потенциални партньори и инвеститори.

    AIM 2017 Dubai международен инвестиционен форум инвестиционна среща Обединени арабски емирства

    Оценка на новината

    0