• Бизнес конференцията LeapIN Bulgaria ще събере студенти и предприемачи заедно

    Бизнес конференцията LeapIN Bulgaria ще събере студенти и предприемачи заедно

    Leap Summit е най-голямата ежегодна студентска конференция в света и се организира от HUKI, неправителствена студентска организация.

    Бизнес конференцията LeapIN Bulgaria ще събере студенти и предприемачи заедно

    Leap Summit е най-голямата ежегодна студентска конференция в света и се организира от HUKI, неправителствена студентска организация. Идеята на Leap Summit е да даде тласък на млади студенти да предприемат активни действия за професионалната си реализация. Миналата година на форума присъстваха над 1000 човека – предприемачи, студенти, професионалисти, експерти и ръководители.

    Конференцията е насочена към иновациите, развитието в кариерата, успеха, предприемачеството и лидерството. За да се разраства все повече и за да бъде създадена световна мрежа от бизнес контакти, е създадено и движението LeapIN. Това е ежегодна еднодневна конференция, която се провежда на локално ниво по целия свят.

    Тази година LeapIN ще се проведе в София на 22 април в Национален дом на науката и техниката. Събитието обикновено се организира от неправителствени организации, студенти, клубове, сдружения и предприемачи. Тазгодишното издание в София се организира от студентската организация LeapIN Bulgaria, а нейни членове са студенти от СУ „Св. Климент Охридски“ и УНСС.

    Посетителите на събитието ще имат възможността да чуят интересни истории на успели бизнес лидери в страната, да участват в уъркшопове, както и да създадат добра мрежа от контакти. Лектори ще бъдат иноватори в сферата на софтуерното инженерство, предприемачеството, технологиите, медията и други, които ще разкажат какво са научили по пътя на успеха, как са се справили с трудностите и защо се занимават с това. Участниците могат да закупят билет за присъствие, чиято цена е 10 лв. 

    предприемачество бизнес развитие Leap Summit Leap IN Bulgaria студентска конференция

    Оценка на новината

    5.00