• Колко струва едностайно жилище по света?

    Колко струва едностайно жилище по света?

    Всеки от нас знае, че да живееш в града не е съвсем евтино. Ясно е също, че апартаментите в различните части на света се предлагат на различни цени.

    Колко струва едностайно жилище по света?

    Всеки от нас знае, че да живееш в града не е съвсем евтино. Ясно е също, че апартаментите в различните части на света се предлагат на различни цени. Така, например, ако сте решили да живеете в Ню Йорк ще трябва да отделяте по 3500 долара на месец, за да плащате наема си. От друга страна във Франкфурт цената на жилищата е около 1350 долара на месец, а града предлага много добри условия.

    Чикаго също е един много скъп град за живот. Месечно там ще трябва да се разделяте с 1720 долара. Мелбърн, който е една предпочитана дестинация за нов живот от много хора, също предлага добри условия, а едностайно жилище там ще Ви струва 1690 долара.
    Ако сте почитател на екзотиката и заживеете на Кайманските острови, ще са Ви нужни около 1680 долара на месец, за да живеете в едностайно жилище.

    Според класацията на RENTcafe Лондон заема 4-та позиция. Средната цена за жилище там е около 1650 долара. Малко по-евтино ще Ви излезе пребиваването в Осака, Япония, където средната месечна цена за жилище е 1440 долара.

    Канадците са щастливи хора, защото разполагат с огромно количество гори, където да почиват, а едностайните им жилища струват 1200 долара на месец. В Тайван средната цена е доста по-приемлива – 910 долара. За екзотиката на Мароко, пък ще трябва да плащате по 820 долара на месец за едностайно жилище.

    RENTcafe коментират, че всички градове в класацията предлагат много работни места, добри условия за живот и конкурентна среда. Те имат сходни качества, но пък цената за жилище е доста различна.

    едностайно жилище цена на едностаен апартамент цени на имотите по света

    Оценка на новината

    5.00