• BBMS.bg - лидер в покупко-продажбата на машини и съоръжения

    BBMS.bg - лидер в покупко-продажбата на машини и съоръжения

    Българска борса за машини и съоръжения или накратко ББМС e най-големият онлайн портал за покупко-продажба на машини и съорежения в България.

    BBMS.bg - лидер в покупко-продажбата на машини и съоръжения

    Българска борса за машини и съоръжения или накратко ББМС e най-големият онлайн портал за покупко-продажба на машини и съорежения в България. Въпреки, че сайтът стартира в края на 2013г., той бързо се разви и се превърна в лидер в сектора.

    Онлайн платформата предоставя възможност за продажба, закупуване, отдаване под наем и дори обявяване на търг на машини и съорежения от различен тип. Обявите са категоризирани и ползването на сайта е интуитивно и лесно.

    В сайта има разнообразие от машини – от лабораторно оборудване като пещ за закаляване за 300 лв., до машина за нишкова ерозия за 20 хил. лв. Всеки купувач има възможност да избира между хиляди обяви за нови или употребявани машини, които ще отговорят на търсенето.

    За един стартиращ бизнес огромен разход е закупуването на машини. В bbms.bg може да се намери оборудване на много по-добра цена. Често търговците не обявяват цена и са готови за договаряне. Сайта предлага добра възможност и за хора, които вече са имали бизнес, но няма какво да правят със скъпото оборудване. Чрез платформата те могат да върнат много от инвестираните средства.

    Ползването на платформата е безплатно. В нея могат да публикуват, както физически, така и юридически лица.

    bbms.bg купувам машини продавам машини покупко-продажба на съоръжения оборудване за бизнес

    Оценка на новината

    5.00