• 3 добри идеи за бизнес

    3 добри идеи за бизнес

    Иновациите и добрите идеи движат света. Те стоят в основата на най-добрите продукти на всички време и в милиардите на компании и инвеститори.

    3 добри идеи за бизнес

    Иновациите и добрите идеи движат света. Те стоят в основата на най-добрите продукти на всички време и в милиардите на компании и инвеститори. Представете си, например, че никой никога не бе изобретил самолета. Е, как Ви се струва? Всъщност не е нужно идеята да е за милиарди. Достатъчно е да бъде добра и да Ви даде възможност да печелите. Ако това се случва без да се налага да ставате от дивана – още по-добре.

    Имаме няколко идеи за бизнес, които изискват капитал под 5000 лв. Те са печеливши и освен това са забавни, така че няма да Ви бъде скучно. Ето кои са те:

    1. Наясно ли сте колко струва един костюм в магазин? Цената му се вдига почти двойно ако трябва да се шие по поръчка. А, знаете ли колко често един съвсем обикновен човек облича костюм? Освен ако не е магнат, който да си позволи да си шие дрехи по поръчка всяка седмица, за да шашка служителите си, то със сигурност не се случва всеки ден. С това е свързана и първата ни идея. Ако имате шивашки умения и моден вкус, можете да създаде ателие за костюми под наем. Ако стартирате идеята сега, първите Ви клиенти ще дойдат още през май, когато почти всеки ден има абитуриенти. Ако не Ви се занимава да отдавате под наем, след което да пращате дрехите на химическо, то може да си направите ателие. Дори да нямате много знания за шев и кройка, можете да си намерите добри шивачи, които да изпълняват поръчките.

    2. Макар, че всеки магазин тръби колко оригинален подарък би бил техният продукт, това не е съвсем така. За любимите си хора винаги ни се иска да отделим повече средства, а подаръка да е супер оригинален. Ако сте сръчни в ръцете и умеете да изработвате оригинални неща, то няма какво да се чудите. Много хора преобръщат мрежата, за да открият нещо, което никой от техните познати не се е сетил да подари. Друга добра идея е да създадете фирма, която предлага подарък-изживяване – полет с парапланер, скок с бънджи, стрелбище, писта и така нататък.

    3. Кетъринга е добра идея. Но не говорим за доставка на мини сандвичи и сърчица от домати. Става въпрос за храна, която да ни върне назад във времето. Ако имате умения в кухнята, то спомнете си кой беше най-любимият Ви десерт от детството и го превърнете в бизнес. Носталгията е винаги модерна, така че с добра реклама и много труд, можете да създаде бизнес за милиони.
     

    предприемачество стартиране на бизнес кетъринг оригинален подарък костюм по поръчка

    Оценка на новината

    0