• Най-успелите хора в света не работят през уикенда

    Най-успелите хора в света не работят през уикенда

    И за това успяват.

    Най-успелите хора в света не работят през уикенда

    Широкоразпространено твърдение е, че богатите работят непрестанно. Да си предприемач изисква много от времето ти и понякога се налага да пренебрегнеш важни за теб хора, за да решиш проблем с компанията.

    Оказва се, че това съвсем не е така. Много световноизвестни предприемачи и инвеститори споделят, че работата им свършва в петък. Според много проучвания почивните дни трябва да бъдат ползвани за почивка и лично време.

    През уикенда човек трябва да се посвети на близките си хора, да се отпусне и даде почивка на тялото си. Това ще помогне за по-високата продуктивност през следващата седмица. Всичко води към правилото за разпределяне на времето. В началото на седмица правете списък със задачите, които трябва да свършите и си съставете график за изпълнение. Направете така, че да свършите всичко до края на работното време в петък и не носете работата си в къщи.

    Според Раян Кан, кариерен експерт и основател на The Hired Group в САЩ, събота и неделя трябва да бъдат използвани и за създаването на нови приятелства и връзки. Кан казва, че най-успешните хора в света не работят през уикенда и макар това да звучи просто за много предприемачи е доста трудно.

    Вместо да стоите пред компютъра този уикенд, обърнете внимание на семейството, отидете на гости на приятел или започнете дълго планувания ремонт на дома.

    работа Почивка кариера уикенд The Hired Group Раян Кан

    Оценка на новината

    0