• "Техномебел" и "Светът на мебелите" срещат водещи мебелни производители

    "Техномебел" и "Светът на мебелите" срещат водещи мебелни производители

    Изложението „Техномебел“ ще срещне водещи професионалисти в мебелната индустрия. Изложението ще се проведе в Интер Експо Център в столицата и ще стартира на 24 април.

    "Техномебел" и "Светът на мебелите" срещат водещи мебелни производители

    Изложението „Техномебел“ ще срещне водещи професионалисти в мебелната индустрия. Изложението ще се проведе в Интер Експо Център в столицата и ще стартира на 24 април. Тази година участие са заявили компании от Македония, Полша, Гърция, Турция, Румъния, Германия и други.

    Посетителите ще имат възможност да се запознаят с най-новите тенденции при декорите на различни компоненти като плочки, мивки, смесители, вратички и други. Паралелно с „Техномебел“ ще се проведе още едно изложение „Светът на мебелите“. То е насочено към интериорния текстил, обзавеждането и дизайна.

    90% от участниците на „Светът на мебелите“ са български производители. В предишни години те отчитат изключително силен интерес от страна на чуждестранните посетители и вероятно тази година това отново ще е така.

    Тази година над 180 фирми ще представят продуктите си на двете изложения. Чуждестранните посетители, пък, ще имат възможност да се включат в Hosted buyers program, която има за цел да спомогне за създаването на нови контакти и развитие на бизнеса.

    Техномебел Светът на мебелите мебелно изложение български мебелни производители

    Оценка на новината

    0