• Viber и дигиталното великденско яйце

    Viber и дигиталното великденско яйце

    Нова услуга във Viber позволява на потребителите да си боядисат дигитално яйце и да предизвикат приятел на двубой.

    Viber и дигиталното великденско яйце

    Великден наближава. Някои от Вас вероятно са спазили традицията и са боядисали яйцата рано тази сутрин. Тази забавна традиция засилва обичта на този празник. А, за дигиталните маниаци, на които хич не им се иска да оставят смартфона, за да си боядисат яйцата, Viber има интересно предложение.

    Нов бот, инасталиран в акаунта на Viber България, ще позволи на потребителите да си боядисат свое дигитално яйце и да предизвикват приятели на дуел, за да разберат дали тази година биячът ще е у тях.

    Чат ботовете набират все повече популярност и viber за пореден път доказва плюсовете на автоматизираната комуникация. Ботът е разработен от българската компания „Connecto”. Целта на бота е да представи тенденциите в комуникацията по нов и забавен начин.

    За да си направите дигитално viber яйце е нужно да си свалите пакета с великденски стикери, напълно безплатно. Когато яйцето Ви е боядисано и готово, можете да предизвикате приятел на двубой в платформата на Viber и да видиш дали печелиш. Двамата със съперника ти ще получите безплатно пролетния стикер пакет.

    Viber Великден боядисване на яйца дигитално яйце от Viber

    Оценка на новината

    0