• България първа ще се запознае с робота Pepper

    България първа ще се запознае с робота Pepper

    Mastercard ще представи първо в България новите си иновации в разплащателната индустрия.

    България първа ще се запознае с робота Pepper

    Mastercard ще представи първо в България новите си иновации в разплащателната индустрия. Страната ни е първата на Западните Балкани, която ще може да ползва услугите на робота Pepper. Mastercard ще представи новите си решения пред публиката на Webit.Festival, който ще се проведе в края на този месец в София.

    Pepper е оборудван с платформа за пазаруване и разплащане Masterpass. “Комбинирахме интелекта на Pepper и сигурността на дигиталните разплащания на Mastercard, за да докажем как в бъдеще, срещайки се търговията и роботиката напълно ще променят търговската практика, ще дадат възможност за по-сигурни и бързи разплащания и ще подобрят ефективността.“, коментира Артур Туремка, който заема поста на генерален мениджър на Mastercard на Балканите.
     

    Mastercard е официален партньор на Webit, едно от най-големите технологични изложения в целия свят. Посетителите ще могат да се запознаят с най-новите технологии в дигиталните разплащания. Mastercard ще наблегне на различни аксесоари, приспособени към дигитални плащания – пръстени, гривни и други аксесоари. Mastercard иска да покаже, че всяко свързано устройство може да се превърне в разплащателно средство.

    Посетителите на Webit ще могат да се запознаят и с функциите на Pepper. Събитието ще се проведе на 25 и 26 април.

    роботика Webit.Festival 2017 Мastercard Pepper дигитални разплащания

    Оценка на новината

    0