• Няколко неща, които ще улеснят работата Ви в офиса

    Няколко неща, които ще улеснят работата Ви в офиса

    Всеки от нас прекарва повече от 1/3 от живота си на работа.

    Няколко неща, които ще улеснят работата Ви в офиса

    Всеки от нас прекарва повече от 1/3 от живота си на работа. Повечето от нас възприемат работното си място като втори дом и търсят начин да си създадем повече уют и комфорт. Представяме Ви няколко устройства, които могат да направят живота Ви зад бюрото по-хубав лесен.

    Мини колело
    Работата в офис е свързана с обездвижване. Затова на помощ идва мини колелото, което може да сложите под бюрото си и да потренирате докато работите.

    Мини боксова круша
    Някой колега Ви е ядосал? Мини боксовата круша е готин аксесоар, подхождащ на всяко бюро и освен това разтоварва. Вместо да таите яда си просто ударете два-три пъти крушата.

    Кутия
    Всички кабели на джаджите по бюрото създават хаос и освен това не изглеждат естетично. За да бъде по-уютно и подредено Ви трябва кутия, която да скрие кабелите и да Ви „подреди“ под бюрото.

    Ароматизатор
    Доказано е, че някои миризми стимулират мозъка. Такива са сандаловото дърво и лимонът. Ако пък искате да се поотпуснете, заложете на жасмин.

    Часовник
    Часовника е задължителен аксесоар за  офиса. Той известява кога е време за почивка. А, ако едновременно с това е и дъска, на която да записвате задачите си за деня – още по-добре.

    USB вентилатор
    През лятото, когато температурите са над 30 и в офиса е страшно задушно, на помощ идва вентилаторчето, което се включва с USB кабел към лаптопа и Ви разхлажда.

    Отоплен хамак
    А, за зимните дни, в които дори парното не може да стопли офиса Ви трябва малкото хамаче, което се връзва на краката на бюрото и ще стопли премръзналите Ви крака веднага.

    Мини хладилник с USB
    Кенчето кола ще се изстуди за нула време в малкото хладилниче, което се свързва с USB към лаптопа.


     

    технологии за офиса работа в офис

    Оценка на новината

    0