• Четири събития в сферата на финансите, на които си струва да присъствате

    Четири събития в сферата на финансите, на които си струва да присъствате

    Пролетта дойде, макар и с малко по-студено време, но  на всички ни е дошла енергия за нови начинания, преживявания и знания.

    Четири събития в сферата на финансите, на които си струва да присъствате

    Пролетта дойде, макар и с малко по-студено време, но  на всички ни е дошла енергия за нови начинания, преживявания и знания. В София има четири предстоящи събития, свързани с предприемачеството и парите, на които си заслужава да отидете. Събитията са различни, но едно ги свързва – на тях ще присъстват големи имена, които ще споделят своя опит с посетителите. Ето и кои са те:

    Ричард Брансън
    Легендарният Брансън ще дойде в България на 19 май и ще изнесе лекция в Зала 1 на НДК в столицата. Сър Ричард Брансън е филантроп и предприемач, неговата история е интересна, а опитът му – огромен. Неговия конгломерат „Върджин“ е един от най-успешните в световен мащаб, така че има какво да се научи от него. Брансън ще разгледа и една българска бизнес идея на смели предприемачи.

    Шумът на парите
    Събитието ще се проведе на 31 май и 1 юни и е безплатно. На него ще присъстват над 40 лектори, които ще говорят на различни теми, свързани с финансите, управлението на пари, инвестициите и много други. „Шумът на парите“ ще се проведе в хотел Маринела в зала Ефе.

    Webit
    Един от най-големите фестивали в технологичния свят. Тази година се очакват на 5000 посетители в София Тех Парк, където ще се проведе събитието. Форумът ще разисква теми, свързани с навлизането на технологиите в бизнеса, с това как машините изместват човека и други актуални теми в днешно време. До събитието остават броени дни. Webit ще се проведе на 25 и 26 април. На конференцията ще присъстват над 300 лектори.

    Digitalk
    В Sofia Event Center на 8 и 9 юни ще се проведе конференцията Digitalk. Тя ще разисква дигиталните промени, иновациите и предприемачеството. Сред лектори ще се открояват Брок Пиърс и Нейвийн Джейн, който е първият човек, който е лицензиран да прави частни полети до Луната.

    Ричард Брансън Webit.Festival 2017 Digitalk Шумът на парите

    Оценка на новината

    5.00