• Бизнесът ще се бори в конкурса "Зелените оскари"

    Бизнесът ще се бори в конкурса "Зелените оскари"

    Конкурсът „Зелените оскари“, който отличава само екологично съобразния бизнес в България, включва и някои нови призове тази година.

    Бизнесът ще се бори в конкурса "Зелените оскари"

    Конкурсът „Зелените оскари“, който отличава само екологично съобразния бизнес в България, включва и някои нови призове тази година. Новите отличия сещо са в синхрон с бизнес средата в страната и ще бъдат връчвани на компании, общини, организации и предприемачи.

    Членовете на журито смятат, че това е един конкурс, в който не наградата е най-важна. Във времето преди и повреме на конкурса, компаниите могат да получат много ценна информация и различни идеи, които ще направят бизнеса още по-зелен, тъй като ще бъдат разискани различни теми.

    Компаниите могат да изпращат своите кандидатури до 25 май. Организаторите и журито смятат, че тази година събитието ще има по-голям успех и това ще доведе до още по-добри резултати в „зеления бизнес“.

    В състезанието има и категория за „стартиращи зелени бизнес идеи“, в която участие могат да вземат стартъпи, предприемачи, студенти и неформални екипи. Най-добрите идеи ще бъдат отличени с награди.

    Награди ще има и за „зелените“ медии. Журналистите могат да изпращат своите материали, посветени на „зелената“ тема и отново най-добрите ще бъдат отличени с награда. В категория „Зелена личност“, пък могат да вземат всички, успяли да наложат „зелена идея“ в обществото. Организатор на събитието е b2b Media.

    екология зелени идеи природосъобразен бизнес "Зелени оскари"

    Оценка на новината

    5.00