• Два проекта за насърчаване на предприемачеството ще се борят за награда в европейски конкурс

    Два проекта за насърчаване на предприемачеството ще се борят за награда в европейски конкурс

    На 15 май изтича крайният срок за подаване на кандидатури за участие в конкурса Европейски награди за насърчаване на предприемачеството.

    Два проекта за насърчаване на предприемачеството ще се борят за награда в европейски конкурс

    На 15 май изтича крайният срок за подаване на кандидатури за участие в конкурса Европейски награди за насърчаване на предприемачеството. В конкурса могат да участват всички публични институции, подготвили проект за насърчаване на предприемачеството в България.

    Конкурсът ще отличи най-оригиналните проекти, целящи да подпомогнат бизнес средата в България. Конкурсът протича на два етапа. Първият е национален, който ще отличи два проекта, които могат да продължат във втория етап – европейски.

    Кандидатурите ще бъдат разгледани от жури, под ръководството на Министерството на икономиката. Двата избрани проекта ще бъдат наградени на официална церемония и ще получат право да се състезават с други европейски проекти на следващ етап.
    Тази година финалът ще се състои на 26 ноември в Естония.
     

    Министерство на икономиката бизнес среда в България проект за насърчаване на предприемачеството Европейски награди за насърчаване на предприемачес

    Оценка на новината

    0