• Каталогът "Моите кариери" ще помести малко известни професии в IT сектора

    Каталогът "Моите кариери" ще помести малко известни професии в IT сектора

    Света се развива на бързи обороти, а ние трябва да следваме по петите.

    Каталогът "Моите кариери" ще помести малко известни професии в IT сектора

    Света се развива на бързи обороти, а ние трябва да следваме по петите. Днес има толкова много възможности за квалификация и преквалификация, а възможностите за кариера са стотици. Професиите са толкова разнообразни, а много от тях се появиха съвсем скоро и повечето от нас дори не знаят с какво би се занимавал един служител, заемащ тази позиция.

    Вероятно много от Вас се чудят какви са професиите с перспективи? Какво ще ни предложи бъдещето след време? Какво е нужно, за да се занимаваш с изкуствен интелект и виртуална реалност? Това са въпроси, които вълнуват света, а отговорите им можем да видим в кариерния пътеводители „Моята кариера 2017. Непознаните IT и инженерни професии“.

    Пътеводителят се издава безплатно и е достъпен в кариерните центрове на водещи университети в страната, а вече е достъпен и онлайн.
    Тази година в пътеводителя ще бъдат разглеждани новите и не толкова популярни професии в сферата на IT технологиите.

    Всички тези професии са интересни и високоплатени, но пък и изискват висока квалификация. В пътеводителя е поместен и каталог на работодателите, предлагащи работа и стаж в най-бързо развиващите се сектори – този на IT технологиите и този на инженерните науки.

    Второто издание на „Моята кариера“ ще се появи през септември. В него отново ще бъдат поместени различни професии, но този път фокуса няма да бъде само върху IT сектора.

    IT сектор кариера професия на бъдещето малко известни професии Моята кариера 2017. Непознаните IT и инженерни про

    Оценка на новината

    0