• Започва форумът "Индустриални дни на кариерата"

    Започва форумът "Индустриални дни на кариерата"

    Стартира втория етап на инициативата „Информационни дни на кариерата" в Тракия икономическа зона.

    Започва форумът "Индустриални дни на кариерата"

    Стартира втория етап на инициативата „Информационни дни на кариерата" в Тракия икономическа зона. Вторият етап е „Индустриални дни на кариерата“. На форума ще могат да се срещнат работодатели и евентуални кандидати за работа, като организатор е JobTiger. Тракия икономическа зона и Българската-търговско промишлена палата подкрепят напълно инициативата.

    Първият етап на инициативата се радва на огромен успех. Именно това е поводът за създаването на Индустриална карта на България. Платформата показва в реално време от какви кадри има нужда бизнесът в различните райони. Тази инициатива отново ще припомни плюсовете на индустриалната кариера в България.

    Всеки от присъстващите на форума може лично да се срещне с представители на различни компании, за да получи повече информация за дейността на фирмата и предлаганите условия. Участието във форума е безплатно. „Индустриални дни на кариерата“ ще се проведат в два дни – в Пазарджик, като мястото ще бъде хотел „Хебър“, а датата е 13 май, и в Съединение на 3 юни.

    Тракия икономическа зона бизнес форум "Информационни дни на кариерата" "Индустриални дни на кариерата"

    Оценка на новината

    0