• Българският проект "Бизнес буря" превзема Европа

    Българският проект "Бизнес буря" превзема Европа

    „Бизнес буря“ е български проект, който успя да пожъне огромен успех.

    Българският проект "Бизнес буря" превзема Европа

    Бизнес буря“ е български проект, който успя да пожъне огромен успех. Тази година форумът ще се състои в Португалия и Лисабон на 1 и 2 юни. Миналата година във форумът взеха участие световноизвестни лидети, мениджъри и лектори. Програмата беше добре направена и даваше възможност за създаване на добри партньорства и връзки.

    Тренингите и лекциите, които ще се проведат тази година в Лисабон са на три основни теми – IT & Digital, Soft Skills и Business. Организаторите очакват над 200 гости от целия свят. Мащабното събитие ще се състои под патронажа на кмета на Лисабон и Португалската агенция за търговия и инвестиции.

    Както и в миналогодишното издание и тази година на форума са поканени уважавани лектори от 3 континента. Сред имената са Келвин Лий от Сингапур, Филипе Карера от Португалия, Елан Орен от САЩ, Алекс Божилов, който ще представи България и много други.

    Следващата година домакин на събитието ще бъде Монако, а през 2019г. „Бизнес Буря“ отново ще се върне в София. Очаква се и други европейски държави да проявят интерес да бъдат домакини на събитието.

    бизнес форум Business Storm Бизнес буря

    Оценка на новината

    0