• Предстои седмото издание на безплатния семинар "Първи стъпки в бизнеса"

    Предстои седмото издание на безплатния семинар "Първи стъпки в бизнеса"

    Пловдив ще се превърне в бизнес център на  13 май. Тогава ще се проведе седмото издание на семинара „Първи стъпки в бизнеса“.

    Предстои седмото издание на безплатния семинар "Първи стъпки в бизнеса"

    Пловдив ще се превърне в бизнес център на  13 май. Тогава ще се проведе седмото издание на семинара „Първи стъпки в бизнеса“. Както винаги събитието е абсолютно безплатно и започва от 9,30 в Дом на културата „Борис Христов“.

    На събитието са добре дошли всички студенти и професионалисти от различни сфери. Те ще могат да се срещнат с предприемачи и ще могат да поговорят с тях за всичко около стартирането на собствен бизнес. Освен лекции ще бъдат организирани и практически занятия за всички участници.

    Лекторите са с най-разнообразни професии и със сигурност имат какво да кажат. Сред тях са Любомир Янчев, който на 18 години вече е предприемач, програмист и рефер по таекондо, Никола Вълчанов, създател на софтуерната компания Programista, Сергей Петров – основател на компания, произвеждаща сензори за наблюдение на пчелни кошери и Виктор Стойнов – маркетинг специалист, който има дългогодишен опит на пазара.

    Практическите занятия ще бъдат забавни и ще научат участниците и на отборен дух. Те ще трябва да създават концепции за стартиране и управление на бизнес, а лекторите ще бъдат ментори. Всеки желаещ може да си направи предварителна регистрация и да посети семинара напълно безплатно.

    бизнес съвети стартиране на бизнес безплатно събитие "Първи стъпки в бизнеса"

    Оценка на новината

    0