• На 19 юни стартира платената стажантска програма на Paysafe България

    На 19 юни стартира платената стажантска програма на Paysafe България

    Paysafe България стартира платената си стажантска програма на 19 юни.

    На 19 юни стартира платената стажантска програма на Paysafe България

    Paysafe България стартира платената си стажантска програма на 19 юни. Програмата е с продължителност 6 месеца и е насочена към софтуерни инженери. В стажанската програма на Paysafe може да участва всеки, завършил подходящо образование или курс.

    Програмата включва, както теоретични, така и практически обучения и е разделена на две части. През първото тримесечие стажантите ще се посветят на обучение по Java Full Technology Stack, а следващите три месеца ще бъдат с практическа насоченост, която ще позволи затвърждаване на знанията.

    Обученията ще се фокусират върху Testing, Java, Linux и Angular 2. За участие в стажантската програма не е необходим предишен опит, но е задължителен интересът към информационните технологии. Участниците трябва да имат основни познания по Java, както и поне 30 свободни часа на седмица.

    Paysafe България ще даде възможност на всеки успешно завършил да стане част от екипа на компанията. Paysafe България е един от най-големите работодатели в България. В момента за компанията работят повече от 850 човека.

    Това е седма поредна година, в която стажантската програма на Paysafe е факт. Формата за кандидатстване е все още отворена. В процеса на обученията стажантите ще могат да работят с повече от 150 софтуерни инженери, които ще им помогнат да затвърдят вече получените знания и да добавят нови такива.

    платена стажантска програма Java Paysafe България стаж софтуерни инженери

    Оценка на новината

    5.00