• Новите функции на Microsoft SQL Server ще бъдат представени на безплатно събитие у нас

    Новите функции на Microsoft SQL Server ще бъдат представени на безплатно събитие у нас

    На 15 юни по време на събитието SQL Server 2017 Discovery Day ще бъде представен официално Microsoft SQL Server.

    Новите функции на Microsoft SQL Server ще бъдат представени на безплатно събитие у нас

    На 15 юни по време на събитието SQL Server 2017 Discovery Day ще бъде представен официално Microsoft SQL Server. Това ще се случи в Бизнес центъра „Земята и хората“. На събитието ще присъстват представители на ИТ сектора, които ще разменят идеи и опит.

    Организатор на събитието е SQL Master Academy. Това е второ поредно издание на събитието. Организаторите смятат, че Discovery Day се обособява като традиционно събитие за SQL общността в страната. Форумът дава възможност на ИТ сектора да си създава нови контакти и да обсъжда новостите в тази сфера.

    Всеки, който има интерес в тази сфера може да присъства на събитието абсолютно безплатно. Местата, обаче са ограничени, така че трябва да се регистрирате предварително. Събитието се провежда с подкрепата на Microsoft България и JobTiger.

    Новите функции на Microsoft SQL Server ще бъдат представени от Маргарита Наумова, основател на SQL Master Academy и от Деян Сарка, Microsoft Certified Trainer и SQL Server Most Valuable Professional.

    Събитието ще предложи и практически занятия. Участниците ще трябва да предложат решение на даден проблем чрез SQL Server. А, най-добрите предложения ще донесат на авторите и интересни награди.

    безплатно събитие Microsoft SQL Server SQL Server 2017 Discovery Day SQL Master Academy

    Оценка на новината

    5.00