• 5 простички бизнес идеи, които постигнаха огромен успех

    5 простички бизнес идеи, които постигнаха огромен успех

    Да имаш добра и печеливша идея не винаги е свързано с ексцентризъм.

    5 простички бизнес идеи, които постигнаха огромен успех

    Да имаш добра и печеливша идея не винаги е свързано с ексцентризъм. Успешната идея не винаги изисква огромни инвестиции и не винаги зад нея трябва да застане огромен екип. Едни от най-успешните проекти са всъщност съвсем прости идеи, целящи да премахнат даден проблем. Класацията, която ще Ви представим е на испанския сайт Expansion и представя няколко добри идеи за бизнес, които са съвсем прости.

    Dropbox е идея на двама студенти в Масачузетския технологичен институт, на които им писнало да пращат документи по електронната поща. Много по-удобно било да качват архивите в безплатно облачно пространство.

    Youtube е приятел на всички ни. Затова трябва да благодарим на Вхад Хърли, който искал да даде на хората възможност да покажат какво харесват и да се познават на световно равнище и то чрез видео.

    Big Picture е пространство, в което си намирате луксозен киносалон, бар, ресторант и други. Питате какво му е забавното? Всички посетители трябва да се обличат според епохата на филма, например. Така те се превъплащават в актьори и преживяването е още по-забавно.

    Luna Sleep знае как Ви е удобно да спите. Повечето от нас спят с единя крак под завивките, а другия – над тях. Това е начин да смекчим промените в температурата. А Luna Sleep е компания, създала матрак, който сам регулира температурата.

    Спа за кучета е супер предложение за всеки, който обича кучето си като част от семейството. Идеята за Спа за домашния любимец е на K9 Scrub Club. В пространството за кучета, четириногия Ви приятел ще може да си отпочитене и да се освободи от стреса, който му причиняват хората.

    бизнес идеи интересни идеи големи компании

    Оценка на новината

    0